01.04.2023 | 6:51

XF44 36 Biograd na Moru

Ostalo

Kamperi na zelenoj površini do ulaza na Gradsko groblje u Biogradu na Moru

OBJAVIO: Anonimno STATUS: Radimo na tome DATUM NALOGA: 01.04.2023 ROK ZA SANACIJU: 03.04.2023

Ovih dana, snimljen je šator u petak, 31. ožujka 2023. godine, uočeni su novopridošli kamperi na zelenoj površini u parku tik do ulaza na Gradsko groblje u Biogradu na Moru gdje lože vatru na otvorenom i postoji opasnost od požara. Zanima me što u tim slučajevima rade turistički inspektori i komunalni redari?
Člankom 29. stavkom 1. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti propisana je zabrana kampiranja izvan kampova i prostora određenih za kampiranje izvan kampova. Djelovati mogu turistički inspektori, a članak 42. stavka 4. propisuje da nadzor nad zabranom kampiranja izvan kampova i prostora određenih za kampiranje provode i komunalni redari. Stavkom 6. istog članka propisano da su komunalni redari ovlašteni protiv prekršitelja podnijeti optužni prijedlog ili izdati prekršajni nalog ili naplatiti novčanu kaznu na mjestu izvršenja prekršaja.

Komentari

Trenutno nema komentara u ovoj objavi.
Morate biti prijavljeni da biste komentirali.
OBJAVIO: Anonimno STATUS: Radimo na tome DATUM NALOGA: 01.04.2023 ROK ZA SANACIJU: 03.04.2023

Ako komentirate prijavljeni problem, molimo Vas da ukratko opišete Vaša zapažanja o problemu (npr. Jutros sam prolazio tuda i ne vidim problem, max 100 znakova)

Kako biste uspješno prijavili problem ili dodali komentar trebate biti prijavljeni za korištenje usluge. Prvi korak je registracija putem obrasca za registraciju. Nakon uspješne registracije koristite podatke koje ste definirali za daljnje korištenje usluge MojBiograd.