21.02.2018 | 13:50

Ul. Ljudevita Gaja 3

Ceste/javne površine

Nemogućnost prometovanja

OBJAVIO:

Ulica Andrije Hebranga je slijepa ulica i prvo bi htio zamoliti da se na početak ulice postavi znak da je slijepa ulica jer tokom ljeta imamo razna lutanja auta i pješaka u privatna dvorišta,drugo tokom ljetnih mjeseci,a nekad i ostalim mjesecima na samom ulazu u ulicu Andrije Hebranga se nakrca hrpa auta tako da je skoro nemoguć tj opasan izlazak i ulazak u ulicu,a da ne govorim da ni vozila hitnih službi nemogu proći.Predlažem ili ocrtavanje prometne rubne trake (žute) ili postavljanje fizičkih barijera u obliku stupića. Mario Jeličić ,vijećnik u II. MO Grada Biograda. HVALA

Komentari

Trenutno nema komentara u ovoj objavi.
Morate biti prijavljeni da biste komentirali.
OBJAVIO: mariojelicic

Ako komentirate prijavljeni problem, molimo Vas da ukratko opišete Vaša zapažanja o problemu (npr. Jutros sam prolazio tuda i ne vidim problem, max 100 znakova)

Kako biste uspješno prijavili problem ili dodali komentar trebate biti prijavljeni za korištenje usluge. Prvi korak je registracija putem obrasca za registraciju. Nakon uspješne registracije koristite podatke koje ste definirali za daljnje korištenje usluge MojBiograd.