27.09.2021 | 7:46

Ul. kraljice Jelene 31

Ceste/javne površine

Pitari na ulici

OBJAVIO:

Pitari su velik problem u ulici kraljice Jelene, pogotovo kameni. Dok sam se mimoilazila s drugim autom, ogrebla sam svoj auto na veliki kameni pitar, koji je zauzimao dobar dio ceste, a nizak je pa ga se nije moglo vidjeti iz automobila.Pitam se kome da se obratim, jer je Grad Biograd vlasnik površine a sumnjam da vlasnik pitara ima dozvolu od grada za postavljanje opasnih kamenih pitara na cestu. Inače je cijela ulica u neredu zbog navedenih pitara i ormara i reklama od restorana koje su izbačene na ulicu. Nadam se da ćete nešto poduzeti za rješavanje ovog velikog problema.

Komentari

Trenutno nema komentara u ovoj objavi.
Morate biti prijavljeni da biste komentirali.
OBJAVIO: Milka Jovic

Ako komentirate prijavljeni problem, molimo Vas da ukratko opišete Vaša zapažanja o problemu (npr. Jutros sam prolazio tuda i ne vidim problem, max 100 znakova)

Kako biste uspješno prijavili problem ili dodali komentar trebate biti prijavljeni za korištenje usluge. Prvi korak je registracija putem obrasca za registraciju. Nakon uspješne registracije koristite podatke koje ste definirali za daljnje korištenje usluge MojBiograd.