13.04.2018 | 6:28

Šetalište kneza Branimira 22

Zelena površina

Plaža Bošana

OBJAVIO: Anonimno

Na karti ne mogu označiti lokaciju. Plaža Bošana, bliže Filip i Jakovu, zasadili ste neko drveće prije cca 12 g. preblizu mora i ne uspijeva. Nemamo hlada. Molimo porušite to drveć jer od tih šiba hlada nema i počupajte panjiće to su ostaci od drveća i nemaju smisla i mogu biti opasni za djecu. Molimo zasadite novo drveće,borove, ali dalje od mora,kako bi konačno imali hlad i kako bi svi stanovnici tog djela bili zadovoljni. Mi smo vikendaši iz Zagreba, plaćamo velike poreze na nekretnine, boravišne pristojbe, bilo bi lijepo da i naša Bošana bude barem malo zelena, a ne samo Soline.
Unaprijed hvala!

Komentari

Trenutno nema komentara u ovoj objavi.
Morate biti prijavljeni da biste komentirali.
OBJAVIO: Anonimno

Ako komentirate prijavljeni problem, molimo Vas da ukratko opišete Vaša zapažanja o problemu (npr. Jutros sam prolazio tuda i ne vidim problem, max 100 znakova)

Kako biste uspješno prijavili problem ili dodali komentar trebate biti prijavljeni za korištenje usluge. Prvi korak je registracija putem obrasca za registraciju. Nakon uspješne registracije koristite podatke koje ste definirali za daljnje korištenje usluge MojBiograd.