07.05.2018 | 8:03

Primorska ul.

Ostalo

Nesigurna prometnica

OBJAVIO: DATUM NALOGA: 07.05.2018

Vlasnik parcele – na kraju Primorske ulice -koja je slijepa ulica – a navedena parcela je do kraja desno- iskopao je jarak bagerom vj. da se ne može parkirati na njegovoj parceli, što smo doduše i činili ,jer je prostor bio dostupan.
Obzirom da je prošlo pola godine od onda, vrijeme je da se nešto poduzme…. Naime cesta nije osigurana, i moj otac je upao u navedeni jarak sa autom, srećom bez posljedica , a auto smo morali izvlaciti kamionom.
Drugim riječima- cesta nije sigurna – zahvaljujući vlasniku parcele. Postoje načini da se zaštiti imovina, ali to sigurno nije kopanje jarka- to se radilo u ratu. U miru se rade zidići, ograde i slično….
Molim da se poduzme nešto po navedenom pitanju, hvala, Lp.-

Komentari

Trenutno nema komentara u ovoj objavi.
Morate biti prijavljeni da biste komentirali.
OBJAVIO: bosana DATUM NALOGA: 07.05.2018

Ako komentirate prijavljeni problem, molimo Vas da ukratko opišete Vaša zapažanja o problemu (npr. Jutros sam prolazio tuda i ne vidim problem, max 100 znakova)

Kako biste uspješno prijavili problem ili dodali komentar trebate biti prijavljeni za korištenje usluge. Prvi korak je registracija putem obrasca za registraciju. Nakon uspješne registracije koristite podatke koje ste definirali za daljnje korištenje usluge MojBiograd.