17.05.2018 | 5:04

Ul. Eugena Vidovića 10

Zelena površina

Neuređena poljoprivredna zemljišta

OBJAVIO:

Prosle godine smo bili svjedoci jedne od najgorih sezona što se tiče požara. Država je pokrenula program kojeg na području grada Biograda provodi DVD Biograd. Gradsko vijeće grada Biograda tijekom ove godine donijelo je odluku koja se tiče održavanja poljoprivrednih zemljišta, a za zemljišta u građevinskoj zoni to je propisano već ranije. Imam informacije da komunalni redari grada upozoravaju građane da urede parcele u svom vlasništvu. Pozivam komunalne redare da krenu od ulice Eugena Vidovića prema Lidlu po trasi kanalizacije te da popišu stanje po parcelama i upotore vlasnike neuređenih parcela da ih urede. Ukoliko se iste ostave u ovakvom stanju povećava se rizik od požara na tom području grada, jer trasom svaki dan prođe jako puno ljudi, te je pitanje trenutka kada će netko od njih baciti čik u travu.
Hvala unaprijed

Komentari

Trenutno nema komentara u ovoj objavi.
Morate biti prijavljeni da biste komentirali.
OBJAVIO: Fuki

Ako komentirate prijavljeni problem, molimo Vas da ukratko opišete Vaša zapažanja o problemu (npr. Jutros sam prolazio tuda i ne vidim problem, max 100 znakova)

Kako biste uspješno prijavili problem ili dodali komentar trebate biti prijavljeni za korištenje usluge. Prvi korak je registracija putem obrasca za registraciju. Nakon uspješne registracije koristite podatke koje ste definirali za daljnje korištenje usluge MojBiograd.