22.09.2017 | 8:58

Ul. dr. Franje Tuđmana 72

Otpad

Otpad na privatnoj površini nasuprot Bolera

OBJAVIO: STATUS: Završeno DATUM NALOGA: 22.09.2017

Već nekoliko godina upozoravam na problem gomilanja otpada razne vrste na privatnoj površini uz garažu i s obadvije strane ulaza na tu parcelu koja se nalazi na glavnoj cesti nasuprot hotela Bolero. Riječ je o komadima bivšeg navodnjavanja travnjaka koje su, vjerujem da je tako, zaboravili pokupiti djelatnici Bošane, te isti, kad im se ne otvara vreća u karioli, pokupe smeće i bace ga preko zida (više ljudi je bilo svjedokom takvom ponašanju prije par dana). Bilo bi vrijeme da se to konačno očisti, te da komunalni redar češće provjeri stanje na tom odlagalištu otpada, pa čak da pokrene postupak uklanjanja garaže koja je napola srušena. Najviše me zanima tko je dovukao razbijenu stolicu i ostavio je tu.
Da, snimio sam i nešto slika pa uživajte u pogledu.

Komentari

Trenutno nema komentara u ovoj objavi.
Morate biti prijavljeni da biste komentirali.
OBJAVIO: Fuki STATUS: Završeno DATUM NALOGA: 22.09.2017

Ako komentirate prijavljeni problem, molimo Vas da ukratko opišete Vaša zapažanja o problemu (npr. Jutros sam prolazio tuda i ne vidim problem, max 100 znakova)

Kako biste uspješno prijavili problem ili dodali komentar trebate biti prijavljeni za korištenje usluge. Prvi korak je registracija putem obrasca za registraciju. Nakon uspješne registracije koristite podatke koje ste definirali za daljnje korištenje usluge MojBiograd.