22.03.2018 | 6:52

Ul. Ljudevita Gaja 2

Ceste/javne površine

Tzv. smeđa signalizacija na raskrižju dr. Franje Tuđmana i Ljudevita Gaja (sjeverni pješački prijelaz za osnovnu školu)

OBJAVIO: STATUS: Radimo na tome

Opet ja o sigurnosti prelaska djece na pješačkom prijelazu na raskrižju ulice dr. Franje Tuđmana i Ljudevita Gaja ali smatram to JAKO bitnim. Naime oznake smeđe signalizacije zaklanjaju pogled prema tzv. Uglovnici pri prelasku djece (a i svih ostalih) iz smjera ulice Ljudevita Gaja preko ulice dr. Franje Tuđmana što se na fotografijama jasno vidi. Kao oporbeni vijećnik,a prije svega građanin želim dati konstruktivan prijedlog da se tzv. smeđa signalizacije izmjesti barem 50 metara od raskrižja ulica kako bi dobili dodatnu sigurnost školske djece,svih građana i turista pri prelasku glavne prometnice u Biogradu. Nadam se da će gradska uprava i gradska poduzeća nadležna za to( iako je to županijska cesta) uspjeti naći načina da riješe taj problem na dobrobit svih a posebno djece koja idu u osnovnu školu. Hvala nadležnima na uspješnom rješavanju dijela problema na tom raskrižju (postavljanjem stupića kako bi se povećala preglednos.) Ja ću kao vijećnik u mjesnom odboru poslati i službeni prijedlog na idućoj sjednici vijeća. Imamo i problem dotrajalih rasvjetnih stupova u ulici Ante Starčevića i okolnih ulica (drveni,nakrivljene, svaki treći dan svijetle). Dio građana mi je dao povjerenje a ja želim dijalogom rješavati probleme a ne politizirati i prodavati demagogiju. I mali korak je neka velik,pogotovo ako se radi o sigurnosti građana i turista. Moj mandat proizlazi iz Vaših glasova i potpisom prisege za vijećnika u MO dužnost mi je stvarati uvjete za dijaloga pri rješavanje problema,iako sam oporbeni vijećnik. Mario Jeličić, vijećnik u II. MO grada Biograda

Komentari

Trenutno nema komentara u ovoj objavi.
Morate biti prijavljeni da biste komentirali.
OBJAVIO: mariojelicic STATUS: Radimo na tome

Ako komentirate prijavljeni problem, molimo Vas da ukratko opišete Vaša zapažanja o problemu (npr. Jutros sam prolazio tuda i ne vidim problem, max 100 znakova)

Kako biste uspješno prijavili problem ili dodali komentar trebate biti prijavljeni za korištenje usluge. Prvi korak je registracija putem obrasca za registraciju. Nakon uspješne registracije koristite podatke koje ste definirali za daljnje korištenje usluge MojBiograd.